Oliver

• Lamborghini »
Bilen over alle biler. I følge Oliver findes der ikke nogen bedre og flottere bil.

• Cristiano Ronaldo »
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (født 5. februar1985 i FunchalMadeira i Portugal) er en portugisiskfodboldspiller. Han spiller for Manchester United og på det portugisiske landshold.
Han regnes af mange som en af verdens bedste spillere.

 


Dette er Olivers side. Oliver er Allans nevø og han er vild med biler, dragon ball og fodbold. Favoritterne er Lamborghini, Ronaldo og Man United.

Dragon ball - Super Gogeta

Her er hvad Oliver ved om Gogeta - dragon balls stærkeste mand.

Gogeta kommer frem af Goku og Vegeta. Goku og Vegeta kæmper mod hinanden fordi Vegeta gerne vil være verdens stærkeste kriger. Gogeta er verdens stærkeste hvis man tæller fusion, fordi Gogeta er en fusionsmand. Gokus største fjende er Freezzer.

Gogeta er en meget stærk og klog mand. Det er godt at Gogeta lever ellers var Broly ikke død og Broly skal man ikke slås med. Han er super stærk og han har mange muskler.

Nogle gange, hvis man ikke laver fusion rigtigt, kommer der en mega tyk Gogeta, der bliver forpustet når han har slået 5 gange og så kan modstanderen bare slå på én. Og det er ikke så godt. Gogeta er en ”ssj” fra starten og der er han rigtig stærk men han kan også komme i "ssj4". Der er han dobbelt så stærk. I "ssj4" kan han lave ”big bang attack” og ”kamameha” blandet sammen og den er 10 gange så stærk.

 

 


Cristiano Ronaldo.Ronaldo spiller hovedsageligt højre/venstre-fløj men har
også spillet som centralt offensiv midtbanespiller eller hængende spids.